Werkgevers

Lekker Verdienen?

Fietsende werknemers leveren geld op. Ze verliezen geen kostbare tijd in de file, bezetten geen dure parkeerplaatsen en zijn gezonder en productiever. Het loont dan ook het fietsgebruik binnen uw organisatie te stimuleren. Niet alleen je onderneming profiteert, maar ook je medewerkers en het milieu!

Alleen voor bedrijven in Zaanstad en Amsterdam Sloterdijken is er een speciale regeling! Deze kunnen bedrijven inzetten bovenop hun WKR-regeling en Bedrijfsfietsenplan, en is fiscaal goedgekeurd via het programma Beter Benutten Vervolg van onze partner, het Ministerie van Infra en Milieu.

De speciale regeling zorgt dat een werknemer tot € 300,- kan terugverdienen op een nieuwe fiets, wanneer hij met gebruik van de app Ring Ring de fiets gebruikt tijdens spitstijden.

Het reglement en de regeling kun je hier downloaden

VREET KILOMETERS, KRIJG KORTING

Logo-Kilometervreters-Wit

Slimme Deals

Een bijzonder onderdeel van het programma Beter Benutten Vervolg vormen de ‘slimme deals’. Dit zijn afspraken met bedrijven om werknemers minder in de spits te laten reizen. Dit gebeurt met fiscale maatregelen, e-bike-acties en mogelijkheden om flexibel te werken. De inzet van het bedrijfsleven is erg belangrijk. Bedrijven doen mee omdat ze een aantrekkelijke, moderne werkgever willen zijn en kosten kunnen besparen. Als werknemers structureel anders gaan reizen, kunnen we de bereikbaarheid echt duurzaam verbeteren.

Bijzonder voordeel

Voor werkgevers die een bedrijf hebben in de regio Amsterdam is er nu een bijzonder voordeel. U kan tot euro 25.000,- subsidie krijgen op maatregelen die u wil uitvoeren, die leiden tot minder autogebruik, en het fietsen stimuleren. Wil u hierover ook een persoonlijk advies op maat? Ga dan naar www.wijzijnbreikers.nl en geef u op. Zo gedaan en…. snel verdiend!

Breikers banner

CO2 -reductie

Ook met CO2-reductie als gevolg van fietsende werknemers valt geld te verdienen. Werkgevers kunnen het Smart Cycling Platform van TNO gebruiken voor het in kaart brengen van de gerealiseerde CO2-besparing door fietsers. TNO werkt samen met Connekt in het programma Lean and Green Personal Mobility. In het kader van Beter Benutten kan TNO werkgevers enthousiasmeren en introduceren bij Connekt voor de Lean and Green Award.

Wil je meer weten over andere beloningen die we hebben voor fietsende werknemers in Zaanstad en Amsterdam Sloterdijken?

 

 

Shares
Share This