Op donderdag 20 juli is het zover, dan gaan we met een feestelijke happening de winnaars van de eerste 40 e-bikes voor 6 weken bekend maken en 30 Urbee’s en 10 Stromers voor 6 weken weggeven aan de winnaars. We sluiten aan bij de bedrijvenborrel van Bret tegenover station Sloterdijk, waar we een eigen plek hebben ingericht voor de officiële loting en een borrel. Tevens is er de mogelijkheid voor aanwezigen om natuurlijk die fantastische Stromers en Urbee’s van dichtbij te zien, te voelen, te bewonderen en misschien wel een paar minuten uit te proberen!

Een extra partner die zal aansluiten is Flickbike, een smart lock deelfiets-systeem dat zich richt op mobiliteit voor de forens die geen fiets in Amsterdam heeft staan. Zij zullen bij de start van de werkzaamheden zorgen voor minimaal 100 deelfietsen, verspreid over de metro-stations langs de A10 West, waarbij het eerste gebruik gratis zal zijn via een promo code voor de A10 West dicht campagne.

Ben je erbij op donderdag 20 juli bij Bret in Amsterdam?

De prijsuitreiking is op donderdag 20 juli van 16.00 tot 18.00 uur bij Bret (Orlyplein 76, Amsterdam). Om 17.00 uur maken we de winnaars bekend. Alle deelnemers in de actie – die kans maken om die e-bike voor 6 weken direct mee naar huis te nemen op donderdag 20 juli – hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen per e-mail en hoeven zich niet meer aan te melden.  Ben je geen deelnemer en wil je aanwezig zijn bij de prijsuitreiking en/of de borrel? Stuur voor aanmelding dan een e-mail naar Helma Schenkeveld: helma@fietscoalitiesmartcity.nl. 

Wil jij ook een e-bike voor 6 weken winnen?

Wil jij ook een e-bike voor 6 weken winnen? Dat kan nog steeds! De volgende trekking vindt plaats in augustus. Door deel te nemen aan de actie maak je kans op de laatste 30 Urbee’s. Aanmelden kan via de website https://www.fietscoalitiesmartcity.nl/a10westdicht.

 

 

De FietsCoalitie is een samenwerkingsverband tussen een aantal private partijen, de gemeenten Amsterdam en Zaanstad en diverse ondernemersverenigingen. De FietsCoalitie heeft als doel om vertraging tussen woon-werkritten te verminderen, bereikbaarheid van de regio te verbeteren en de lucht schoon te houden. Dit doen zij door, in samenwerking met lokale partijen en overheden, campagnes op te zetten die het fietsgebruik stimuleren. Deze acties hebben met name betrekking op mensen die dagelijks voor het werk in of door het gebied Westpoort, Sloterdijk, Amsterdam-Noord en Zaanstad reizen. De FietsCoalitie wordt ondersteund door het programma Beter Benutten Metropoolregio Amsterdam. Binnen dit programma nemen het bedrijfsleven, het Rijk en regionale en lokale overheden tot 2018 ruim 30 maatregelen om de reistijd op de drukste knelpunten in de spits met 10 procent te verbeteren.