80% van alle autoritten is korter dan 20 km. De elektrische fiets is perfect voor afstanden van 0-20 km. Zo bespaar je op reizen, parkeren en op je reistijd, is er minder CO2 uitstoot ‘en beweeg je lekker in de buitenlucht. Met de afsluiting van de A10 West biedt Urbee je de kans om 1 dag – kosteloos en zonder verplichtingen achteraf – een e-bike te proberen. Of om je tegen gereduceerd tarief een Urbee te bieden met korting!

1 dag gratis

Voor 1 dag gratis gebruik de vouchercode ‘A10Westdicht’ bij het afhalen van de e-bike bij het Urbee station. Het is simpel: je zoekt een beschikbare fiets via de app, ontgrendel de fiets met het slimme slot en de code en je kan direct starten met je onbezorgde fietsrit. Na gebruik breng je de fiets terug naar het station waar je bent gestart. 

6 weken voor €150

Wil je langer dan een dag gebruik maken van een Urbee? Dan kan dat door een Pay As You Go of een jaar abonnement. Of nu – tijdens de afsluiting van de A10 West – voor 6 weken tegen het actietarief van € 150, zonder verdere verplichtingen. Een mooie manier om die Urbee te proberen! Voor meer informatie of het reserveren van een Urbee voor 6 weken, stuur je een mail naar info@urbee.nl